У Вінницькій області п’яниця посварився з дружиною, коли доводи скінчилися, в руках неадеквата опинилася бойова граната. Та коли дебошир почув, що жінка викликала поліцію, викинув боєприпас у траву.

Як повідомили у відділі поліції, інцидент стався 18 серпня в одному з сіл Оратівського району. До поліції зателефонувала жінка й повідомила, що її чоловік у ході сімейної сварки почав погрожувати їй гранатою. У пресслужбі поліції зазначили:

«Працівники поліції затримали нетверезого господаря та на подвір’ї у траві знайшли споряджену бойову гранату РГД-5. Як з’ясувалось, почувши, що жінка звернулась за допомогою до поліції, чоловік викинув боєприпас біля будинку. 55-річний правопорушник пояснив, що придбав гранату, на всяк випадок, у столиці, коли був там на заробітках. Боєприпас з запалом вилучений та направлений на експертизу. Його походження та мету зберігання з’ясують слідчі».

Щодо п’янички відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як повідомив Знай.ua, нещодавно знайшли застреленим бізнесмена Юрія Лункашу в Молдові.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua оприлюднював інформацію про те, що на Вінничині, на площі неподалік автостанції, правоохоронці затримали торговця зброєю.

Як повідомляв Знай.ua, що у Вінниці міський суд ухвалив обвинувальний вирок злочинцю, який, разом із спільником, побили та пограбували чоловіка.