Київський мер Віталій Кличко у свій час потрапив на камери МВС. Про це написав український політик, народний депутат України VI скликання. Кирило Куликов в Facebook.

Так, за словами Куликова, у відеоархіві МВС зберігається запис допиту Кличка, нині відомого "як промінь світла", а раніше "бригада Рибки", коли його взяли менти посеред Києва на віджатій тачці. Він з особливою ніжністю називає мера Віталькою.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Там він багато чого і багато про кого повідав здавав всіх (така натура). Дуже боїться "політичний діяч" цього архіву, багато разів збирався банально вкрасти, і навіть, не дивлячись на паралогическую жадібність, шукав можливість викупити. Панове з офісу президента, поставте завдання знайти кіно, не пошкодуєте та г-ну Джуліані буде що подарувати, коли в Америку поїдете, проясниться", - йдеться у дописі.

Українці, хто в темі, коментують допис і пишуть, що Віталік був, як багато з нас, на "хвилі" 90-×. Але Рибку реалізували на сходах Мінкульту і після цього архіви зникли - Ярема свою справу добре знав.
Ігор Беркут міг розповісти більше архівів.

Нагадаємо, що велосипедистів у Києві досить багато, і з кожним роком їх кількість зростає. Згодом у місті з'являється все більше і більше доріжок для них.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", дизайнер Костянтин Череповський створив карту громадського транспорту Києва, на якій позначені всі автобусні, тролейбусні і трамвайні маршрути, а також лінії метро і міська електричка.

Також портал "Знай.uа" писав, що у столичному парку Дружби народів проклали сімейний веломаршрут і провели масштабні роботи з благоустрою.