У Вінниці, хлопець, у стані наркотичного сп’яніння, прийшов на кладовище, і розкопав руками могилу померлої жінки.

“Обвинувачений свою вину визнав, щиро розкаявся та пояснив суду, що він розрив могилу померлої, не усвідомлюючи своїх дій, оскільки перебував у стані наркотичного сп’яніння. Зокрема, йому почувся голос, який спонукав його до цього” - повідомляє пресслужба Вінницького міського суду.

Суд прийняв рішення за ч.1 ст. 297 Кримінального кодексу України, враховуючи, що хлопець раніше не був судимим та визнав свою вину, суд призначив йому штраф – 200 неоподатковуваних мінімумів, це 3400 грн.

Як повідомляв раніше Знай.ua, харків’яни втомились чекати на допомогу влади у боротьбі з засиллям наркоманів у під’їздах їхніх будинків та взяли справу в свої руки.

Знай.ua також повідомляв, що Главу Офісу Президента України Андрія Богдана не так давно неабияк розкритикували за фото з нібито скандально відомим наркобароном Амосом Дов Сільвером, який нещодавно втік з рук правоохоронців просто в аеропорту "Бориспіль".

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Показати ще

Також Знай.ua оприлюднив подробиці бійки екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4) в одному з ірландських барів.