Стало відомо, що на одному з полігонів Донбасу танкові підрозділи збройні сили України влаштували інструкторсько-методичні вчення.

У рамках виконання контрольних вправ екіпажі Т-64Б демонстрували навички індивідуальної підготовки та професійну майстерність при виконанні поставленого завдання. Про це повідомляється на офіційній сторінці штабу ОНС в соціальній мережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, солдати з двох екіпажів показали свої знання з правил техніки безпеки і навички навантаження гусеничної техніки на великовагових трал.

До того ж, учасниками змагання демонструвався алгоритм дій інструктора під час підготовки особового складу танкових екіпажів до постановки бойових машин в капонір і виїзд з нього, а також аспекти застосування подорожнього мінного трала під час проходу машин мінно-небезпечними ділянками. В рамках наступного етапу екіпажі бойових машин на час повинні були подолати 400-метрову смугу перешкод з боєкомплектом.

Завершальним етапом стали стрільби штатним артилерійським пострілом "з ходу". Згідно з умовами виконання контрольної вправи, танкісти повинні були завантажити боекомплекты, за командою почати рух і здійснити три гарматних пострілу по рухомих мішенях, а з курсового кулемета калібру 7,62 мм – по ростовим фігур і розрахунками противотанкистов.

Нагадаємо, що Міноборони України закрило, на Харківському конструкторському бюро імені А.с Морозова, фінансування виробництва бронетранспортера БТР-4.

Як повідомляв портал Знай.ua, російські бойовики відкрили вогонь по десятку населених пунктів.

Також портал Знай.ua писав, що генерал ВСУ зірвав маску з президента.