Сьогодні, 16 серпня, на околиці Мелітополя раптово спалахнули поля зі стернею. Пожежа поширюється з великою силою, вітер не дає рятувальникам мобільно усунути проблему.

Мешканці Мелітополя кажуть, що почастішали пожежі і їм дуже важко останнім часом навіть пересуватися по місту.

Пожежники не можуть усунути загоряння з-за вітру.

Із-за сильного поривчастого вітру вогонь розповсюджується зі значною швидкістю. Сизий дим видно на відстані декількох кілометрів. Також місцеві жителі скаржаться на те, що із-за пожежі на полях їм просто нічим дихати, а видимість на дорогах обмежена.

Масштабна пожежа намагаються загасити вже більше півгодини, але рятувальникам заважає поривчастий вітер: погода сьогодні не на стороні пожежників.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Причини пожежі наразі встановлюються.

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.