В Запоріжжі шахрай привласнив собі квартиру мертвої жінки за підробленими документами. Відповідні документи вже подані до прокуратури, згідно постанови, чоловік-аферист присвоїв собі житлову площу вартістю 347 476 грн.

Після смерті 81-річної місцевої жительки, квартира останньої в силу положень чинного цивільного законодавства повинна була перейти у власність територіальної громади міста.

Чоловік обманом заволодів квартирою старенької.

Але 35-річний місцевий житель створив підроблені документи за якими придбав квартиру і зробив покійницю співвласником і директором юрфірми в цій же квартирі.

Поліція швидко знайшла шахрая і вирахувала його за підробленими документами.

Шахраєві загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.