Вчора в мережі з'явилося відео, на якому видно, як водій-лихач на бешнной швидкості розвозить пасажирів. Дане відео виклав у себе на сторінці в Facebook один з водіїв, який так і не зміг наздогнати шумахера на власному авто.

Водій розвозив пасажирів на шаленій швидкості.

Водій маршрутного таксі, який прямував з Запоріжжя в Мелітополь, влаштував справжнє ралі смерті прямо на трасі з пасажирами в салоні.

Згідно зі спостереженнями автора відео-водія легкового автомобіля, який рухався поряд, швидкість автобуса досягала 150 кілометрів на годину.

Справжній шумахер розвозив пасажирів на високій швидкості.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

«Я дивуюся, як з ним люди їздять» прокоментував відео його автор, який так і не зміг наздогнати цього шумахера. Цікаво, як почували себе пасажири в цій маршрутці.

Нагадаємо, що з центральної Європи на Україну рухається активний атмосферний фронт. Синоптики заявляють, що цей циклон у західних, північних та Вінницькій областях України 13-14 серпня влаштує люті погодні проблеми, очікуються грози, місцями град.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.