У середу, 14 серпня, на засіданні Кабінет міністрів України прийняли рішення про зміну порядку виплат житлових субсидій.

Таким чином, згідно з новими змінами, у громадянина, який отримує субсидії, з'явиться можливість самостійно вибрати банк, в якому йому буде комфортніше отримувати виплати. Про це повідомляє "Час Пік".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інформацію про платіжні реквізити старих Пенсійний фонд України (ПФУ) передасть автоматично. Ця категорія пільговиків зможе отримувати субсидії разом з пенсіями.

Крім відділень "Ощадбанку" і "Укрпошти", отримати пільги готівкою можна буде в будь-якому іншому банку країни.

У цьому документі не вказано, які саме фінансові установи слід вважати уповноваженими на виплату. Швидше за все, мова йде про банки, яким Міністерство фінансів дозволив виплачувати пенсії українцям.

Також слід нагадати, Міністерство фінансів України дозволило виплачувати пенсії українцям в 38 фінансових установах країни.

Туди входять: "Укрексімбанк", "Ощадбанк", "ПриватБанк", "Укргазбанк", "Укрсоцбанк", "Райффайзен Банк Аваль", "Кредобанк", "УкрСиббанк", "Ідея Банк", "Креді Агріколь Банк", "Піреус банк МКБ "," Альфа-банк "," ОТП банк ", банк" Альянс ", банк" Львів "," Індустріалбанк "," МТБ банк "," Південний "," Полтава-банк "," ПУМБ ", банк" Грант "," Юнекс банк "," Комерційний індустріальний банк ", Universal Bank," Радабанк ", банк" Восток "," Мотор-банк "," Акордбанк "," Крісталлбанк ", банк" Січ "," Кліринговий Дім ", "Метабанк", "МІБ", "Правекс-банк", "ТАСкомбанк", "Укрбудінвестбанк", "Акцент-банк", "Агропроспері Банк ".

Нагадаємо, що в ДБР оголосили підозру двом топ-менеджерам банку "Фінанси і кредит".

Як повідомляв портал Знай.ua, Пенсійний фонд України направив фінанси з держбюджету на виплату пенсій за серпень місяць.

Також портал Знай.ua писав, що Нацбанк затвердив Методичні рекомендації щодо розрахунку штрафних санкцій за різні порушення, прорахунки і помилки при роботі з іноземною валютою.