Перед президентськими виборами в квітні 2019 року між журналісткою та ведучою "Право на владу" Наталією Мосейчук і журналісткою Яніною Соколовою розгорівся конфлікт, в якому Мосейчук яскраво поставила опонентку на місце.

Журналістка п'ятого каналу Яніна Соколова в ефірі шоу намагалася дізнатися у радника Володимира Зеленського Руслана Рябошапко, чому кандидат нібито "інертно ставиться до того, що в країні йде війна"

Яніна Соколова

В баталії втрутилася ведуча програми "Право на владу" Наталія Мосейчук, яка сказала, що у неї "кипить". Після цього Мосейчук просто перейшла на крик. На її думку, захисники України повинні бути багатими в цій країні, найбільш шанованими.

"Так горите ви всі в пеклі зі своїми співчуттями", – заявила Мосейчук у відповідь на слова Соколової про те, що один політик висловив співчуття загиблим, а інший - ні…".

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Зараз Соколова вирішила прокоментувати цю ситуацію в одному з інтерв'ю. Вона зізналася,що після інциденту не спілкувалася з Наталею і зробила інші досить радикальні заяви:

"Чесно кажуть, і не хочеться. Вона для мене вже не журналіст. Якщо ти працюєш в цій сфері, незалежно від того, хто є власником твого каналу, потрібно залишатися незаангажованим і некомфортним для всіх"

Також, Яніна поскаржилася на те, як Мосейчук не дала їй договорити питання, так як Соколова просто відбирала ефірний час непотрібними питаннями гостям студії.

"Почали писати, як Мосейчук мене поставила на місце. Моя аудиторія писала навпаки, писали критику на те, що відбулося в ефірі"

"Мені просто було її шкода. Але зустрічі з нею не було. Я чула, вона в інтерв'ю на "1+1" сказала, що це не проти Яніни було, це було в цілому – проти системи. За очі кажуть, що вона дуже засмучена і жалкує про свій вчинок. Але мені вона не дзвонила, хоча у мене є її номер, а у неї – мій. Вона могла б це зробити, але ні слова не сказала. На жаль"

Нагадаємо, Соколова змусила Шарія надовго припнути язика: "Якесь чм*, вариться у тераріумі...".

Раніше Знай.uа повідомляв, Cоколова після інтерв'ю з Притулою з "Голосу" Вакарчука зібралася у політику: збіг чи давній план?.

Також Знай.uа писав, Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.