Синоптики обіцяють в Запоріжжі ясну погоду. 14 серпня в Запоріжжі буде дуже жарко.

Вдень температура підніметься до +33 градусів тепла, вітер південно-східний, помірний. Атмосферний тиск у межах норми. Уночі буде тепло, а температура опуститься до +18-20 градусів.

Завтра за словами синоптиків очікується зниження температур і невеликий вітер. А поки що 14 серпня в свято Спаса жителям Запоріжжя краще відпочити на березі моря і насолодитися теплим жарким днем.

Сьогодні в Запоріжжі буде дуже жарко.

Сьогодні 14 серпня відзначається свято Походження Хреста Господнього (Перший Спас). Якщо за народним повір'ями, у цей день буде дощ, то мало пожеж буде. З цього дня починаються проводи літа, може бути перший ранній нічний заморозок, початок холодних рос.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Нагадаємо, що з центральної Європи на Україну рухається активний атмосферний фронт. Синоптики заявляють, що цей циклон у західних, північних та Вінницькій областях України 13-14 серпня влаштує люті погодні проблеми, очікуються грози, місцями град.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.