Бандит з Бердичева Артур Сороченко по кличці "Квадрат" нещодавно побив ветерана АТО за те, що той сказав, що воював на Донбасі проти російських найманців. Після цього він почав сипати погрозами на адресу азовців, які нібито його шукали.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сороченко відомий так само тим, що знімає відео і заливає їх в YouTube і зараз цього недоблогера оголосили в розшук. Хмельницька поліція інкримінує йому хуліганство за побиття ветерана АТО.
"Коли в інтернеті розмістили відео, на якому блогер б'є чоловіка, який заявив, що воював в АТО, нам ще було невідомо, де це сталося: ні в однієї області не було зареєстровано заяву про цьому інциденті" - заявила речник поліції Хельницкой області Інна Глега.

Відео показали співробітникам поліції, щоб встановити особу потерпілого. Чоловік на відео житель Хмельницького. У 2014 році він добровольцем пішов у АТО, воював у складі одного з сформованих тоді батальйонів теробороны. Зараз вже демобілізувався. Він розповів, що інцидент стався в на початку липня. У поліцію він не хотів, але сказав,що раз вже його знайшли, то він напише заяву, повідомляють "Факти".

Після збору достатньої доказової бази Артуру Сороченко заочно оголосили підозра в хуліганстві. Оскільки його місцезнаходження невідоме, його оголосили в розшук.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Українці вкрай нагативно реагують на особистість Артура Сороченко:

"Мало цього тварині по морді дали", "Я думаю "зек Артур" автоматично перетворився в "півника Артура", я думаю скоро і відео пруф буде відповідний", "Ветерани АТО, хто з цього міста, або близькості, організовуйтесь і дайте йому те, що він заслуговує. Цей вчинок не повинен залишитися безкарним", "Ну що, сезон полювання відкрито?", "Квадрату просто переламають руки і забуцают ногами ,а потім в тюрягу їздитиме за сепаратизм. Яка ж все таки вона мр*зь цей квадрат", "Він вже тусується в базі Миротворця"

Нагадаємо, заробітчанам влаштували масову облаву, копи витрясли всіх.

Як повідомляв Знай.ua, голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка".

Також Знай.ua писав, що гарячий кавказець задав жару путінському ОМОНу.