Вчора, 12 серпня під час робочої поїздки Руслана Хомчака на Донеччину, головнокомандувач Збройних Сил України представив особовому складу нового командувача Об’єднаних сил Володимира Кравченка. Про це йдеться у відеоролику пресцентру штабу ООС.

Керівник Генштабу також повідомив, що президент своїм указом від 5 серпня екс-командувача ОС Олександра Сирського призначив командувачем Сухопутних військ ЗСУ.

"Генерал Кравченко сьогодні залишається виконувати з вами найважливіше завдання, яке сьогодні стоїіть перед ЗСУ і перед нашою державою", - сказав Хомчак, представляючи Кравченка.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні двічі поблизу Зайцевого - зі снайперської зброї і неподалік Майорська, застосовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Війна на Донбасі

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, окупанти масово вербують українців: у Криму стало ще небезпечніше.

Як повідомляв Знай.uа Медведчука перевірять на сепаратизм: СБУ взялася серйозно.

Знай.uа писав, нічого святого: СБУ викрила моторошну схему заробітку на онкохворих, півмільйона кожен місяць.