У суботу, 10 серпня, бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим тиші. Внаслідок обстрілів загинув військовослужбовець Національної гвардії України.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Ворог обстрілював позиції підрозділів ЗСУ з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики здійснили два обстрілу позицій Об'єднаних сил - поблизу Харчовика і Гнутово зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

Зазначимо, що терористи "ДНР" заявили про готовність обмінятися полоненими з Києвом. Вони запропонували звільнити 50 незаконно утримуваних українців замість 102 сепаратистів.

Нагадаємо, путінські бойовики по-звірячому розправилися з українськими моряками: у Зеленського записали термінове звернення.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук назвав головну умову для повернення Сенцова в Україну: "Між нами впаде стіна....".

Також портал Знай.ua писав, різке загострення на Донбасі: українські воїни безстрашно стримали бойовиків, про "перемир'я" ніхто не чув.