На анексованому Росією півострові Крим замайорів український прапор. Стяг підняли у місті Судок на честь чотирьох загиблих на Донбасі морпіхів.

Патріотичні фото та відео оприлюднив радник голови Херсонської ОДА Богдан Ковальов на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У місті Судак місцевими патріотами України був піднятий Український прапор в знак пам'яті за чотирма загиблими воїнами 6 серпня 2019 року в зоні проведення ООС, – написав він".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Зазначимо, що у вівторок, 6 серпня, у денному зведенні Міноборони повідомили, що о 10:20 російські окупанти розпочали обстріл з РПГ поблизу Павлополя. Внаслідок обстрілу загинули 4 українських військових. Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер прокоментував грубе порушення так званого перемир'я й засудив дії терористів.

Президент України Володимир Зеленський після цього зібрав нараду з військовим керівництвом. Також він провів телефонні переговори з Володимиром Путіним.

Президент України Володимир Зеленський

"Я сьогодні зранку розмовляв із президентом Росії Володимиром Путіним із цього приводу. Терміново йому подзвонив і сказав: "Це нас не наближує до миру. Дуже вас прошу вплинути на ту сторону, щоб вони припинили вбивства наших людей", - розповів Зеленський.

Нагадаємо, путінські бойовики по-звірячому розправилися з українськими моряками: у Зеленського записали термінове звернення.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти в Криму дійшли до межі: нещадно розпродують усе, у хід пішла навіть улюблена дача Брєжнєва.

Також портал Знай.ua писав, різке загострення на Донбасі: українські воїни безстрашно стримали бойовиків, про "перемир'я" ніхто не чув.