Часто в суперечку ідеологічних супротивників втручається третя сторона. Причому, не завжди адекватна. Цього разу героєм став актор Михайло Єфремов, вирішив подискутувати з правоохоронцями на тему єдності народу і поліції, пише Рoliteka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дискусія вийшла комічна, бо актор був п'яним в зюзю. Однак це не завадило йому висловити своє невдоволення тим, що поліція "грає" на боці влади, затримуючи і навіть побиття простих учасників акції протесту.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Захмелілий актор заявив "товаришу майору", що той "робить людям погано". А потім він і зовсім втратив страх: підійшов до поліцейського і, попросивши у нього мегафон, почав проганяти правоохоронців з місця протесту. Причому, за пару хвилин актор неодноразово вдався до ненормативної лексики.

"Ну-ка, менти, йдіть звідси!" - це, мабуть, сама пристойна фраза, исторгнутая зіркою під час спілкування. Далі актор не забув нагадати правоохоронцям "хлопці, зрозумійте, ви такі ж як ми", на що отримав цілком резонне відповідь "а ви такі ж, як ми".

"Я просто п’яний в г**но", - спробував виправдати гнів на правоохоронців актор. Загалом, мирно подискутувавши з поліцейськими, п'яний Єфремов пішов геть.

Нагадаємо, компанія Google представила новий рімейк на культовий фільм "Один вдома". 38-річний Маколей Калкін повторив сцени з цієї картини для нового продукту- голосового помічника.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомом, чим займається Маколей Калкін зараз та що сталось з його блискучою колись акторською кар'єрою.

Також Знай.ua писав про те, що знаменитий радянський та російський актор Валентин Гафт потрапив до реанімації після інсульту. Наразі лікарі роблять усе можливе, життя народного артиста висить на волосині.