Ще три тижні до 1 вересня і школярі підуть здобувати знання. Батькам порадили не забути відвідати з дитиною сімейного лікаря і перевірити наявність обов'язкових щеплень, передбачених Календарем профілактичних щеплень.

Про це розповіла на своїй сторінці в Facebook в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. За її словами, обов'язково повинні бути присутніми щеплення від 10 інфекційних хвороб: гепатиту В, туберкульозу, кору, паротиту, краснухи, дифтерії, правця, кашлюку, поліомієліту та хіб-інфекції.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вакцини – єдиний надійний спосіб захиститися від багатьох небезпечних хвороб. Немає раціональних підстав ризикувати своїм здоров'ям і дитини і набувати імунітет "перехворівши", коли маємо 100% забезпечення якісними і безкоштовними вакцинами", – написала Супрун.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Уляна Супрун

"Зрештою не можна протиставляти індивідуальне право відмовитися від щеплення суспільному інтересу та безпеці інших дітей. Вакцини, передбачені Календарем щеплень, можна отримати безоплатно у свого сімейного лікаря, педіатра чи терапевта", - додала Супрун.

Нагадаємо, "Слуга народу" замінить вакциновану Супрун: хто сяде у крісло знаменитої руйнівниці міфів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Уляна Супрун розкритикувала Михайла Радуцького за "расизм".

Також Знай.ua писав, Зеленському показали жахливі наслідки реформи Супрун, вижити нереально.