Пасажири все частіше скаржаться на якість послуг, які надає "Укрзалізниця", а Євген Кравцов отримує вигуки обурення з завидною регулярністю. Ось і зараз одного з пасажирів спостигла доля, коли за шалені гроші він отримує такі послуги, що без сліз не поглянеш.

Євген Кравцов, новий голова правління "Укрзалізниці"

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У фірмовому поїзді до Одеси українця на Андрія чекав "сюрприз" від "Укрзалізниці" у вигляді жахливо брудної постільної білизни, яке не може не викликати напад нудоти.

"Пост 18+. Укрзалізниця, Євген Кравцов, WTF? Це фірмовий поїзд до Одеси, на хвилиночку. Ця постіль могла трапитися кожному пасажирові, але вона, на Ваше "щастя", дісталася мені ... Після перегляду фото не блювати" - повідомляє Андрій.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

В коментарях стали відзначатися небайдужі українці. Деякі навіть намагалися жартувати на цю тему:

"Тримайся, друже", "Іди до провідника - нехай змінить і в книгу скарг відразу", "Ох, я б влаштувала там Армагедон", "Яка гидота", "Воно завжди таке брудне", "Це жесть. І впевнена, що камера телефону не передає всієї "краси". Коли? Коли цей жах закінчиться?!Прикро що ми живемо в такій жо...", " Керівництво залізниці вважає, що вони продають квитки за дуже заниженою вартістю, яка не відповідає дійсності. Ти скільки платив за квиток? Я за один купейний квиток Львів - Дніпро 908 грн. І мені в обличчя сказали, що це мало. Причому, це був чиновник залізниці.
І це один квиток. Всі купе 3 632 грн. Якщо порівнювати з готелем, вартість добового проживання, наприклад, в Holiday INN Kyiv в номері категорії екзекьютів. А це 4-х зірковий люксовий готель."

Нагадаємо, Укрзалізниця підмочила репутацію по повній в прямому сенсі: пасажирам доведеться тепер спати стоячи
Як раніше повідомляв Знай.ua, Киян залишили без міської електрички: кому доведеться ходити пішки
Раніше портал Знай.ua писав, Укрзалізниця обкладе львів'ян драконівськими штрафами: подробиці скандального ноу-хау