Зеленський відірве від російського зомбо-ящика жителів Донбасу і Криму

Новий телеканал російською мовою для "боротьби за уми", який хочуть запустити в Україні, повинен бути загальним продуктом багатьох національних ЗМІ. Про це заявив радник Володимира Зеленського Микита Потураєв в ефірі Радіо Свобода.

"Це має бути співпраця приватних медіа, держави, Громадського мовника, а також і так званої "громадянської журналістики", оскільки у нас не буде можливості отримати достовірну інформацію з Криму, з окупованих територій. Ми можемо отримувати достовірну інформацію для тих же телевізійних новин тільки через громадянську журналістику", – розповів Потураєв.

ЦВК терміново заявила про результати парламентських виборів 2019

Остаточні офіційні результати парламентських виборів у Центральній виборчій комісії сподіваються оголосити до 5 серпня. Цю інформацію повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачук 1 серпня в Києві.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

"Очікуємо, що результати розгляду апеляційних скарг завершаться протягом наступних двох-трьох днів, що дасть можливість комісії підвести підсумки голосування, оскільки встановлений законодавством термін закінчується 5 серпня".

Як Україна святкуватиме День Незалежності

У четвер, 1 серпня, представники низки ветеранських організацій домовилися з Офісом президента Володимира Зеленського про проведення 24 серпня власного маршу до Дня Незалежності України.

"Розглядали питання проведення урочистих заходів до Дня Незалежності. Результат влаштував обидві сторони. Буде два маршу".

Українцям розповіли, що чекає на водіїв-порушників

Телефон вже давно став невід'ємною частиною нашого життя. Ми засинаємо і прокидаємося з мобільним телефоном, використовуємо під час роботи, але і іноді під час керування автомобілем.

згідно з пунктом 2.9 (д) Правил дорожнього руху України, водієві забороняється під час руху транспортного засобу користуватися засобами зв'язку, тримаючи їх у руці (за винятком водіїв оперативних транспортних засобів під час виконання ними невідкладного службового завдання).

Українців залишили без пенсій, доведеться збирати з дитинства

З першого серпня українців чекає цілий букет важливих змін, в тому числі у сфері комунальних послуг. Так, у першу чергу, з 1 серпня будуть діяти нові тарифи на газ для простих споживачів.

Так, вартість блакитного палива для українців знизиться на 5,5% і складе 5568 гривень за тисячу кубометрів з ПДВ.