У курортному містечку П'єштяни (Трнавський край), що розташоване у Словаччині, поліція провела масштабну акцію по виявленню нелегальних працівників з третіх країн. Для цього залучили одразу кілька підрозділів.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Загалом в одному з готелів було перевірено 10 громадян Угорщини, 2 громадяни Румунії, 24 громадяни України, 8 громадян Сербії, 1 громадянин Молдови, 3 громадяни Польщі та 27 громадян Словацької Республіки.

У деяких з них виявили фальсифіковані дозволи на роботу або прострочені робочі візи. Виявлено чотирьох громадян Сербії, трьох громадян України та одного громадянина Молдови, які незаконно перебували на території Словацької Республіки. Відповідно до Закону про проживання іноземців їх буде депортовано з території країни та Шенгенської зони.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Поліція затримала одного громадянина України, йому інкримінують фальсифікацію офіційних документів. У Словаччині його судитимуть. Поліція внесла шість штрафів на загальну суму 540 євро за порушення Закону про перебування іноземців.

Нагадаємо, що смерть "упіймала" українських заробітчан в гонитві за кращим життям: переповнений автобус не розминувся з трамваєм.

Як повідомляв Знай.uа, польський пан побив заробітчан прямо на плантації, українці в люті.

Знай.uа писав, українцям пообіцяли нову мінімалку: коли будуть виплачувати 5500 грн.