Про секс-скандал у військовій частині на Хмельниччині тепер знає весь світ. Навіть у США The New York Times випустили публікацію про 24-річну українську жінку-військову, яка бореться проти сексуального насилля. Тоді на підтримку нашої землячки стали мільйони, які захоплювались її мужністю.

У Хмельницькій області командира, який сексуально домагався лейтенанта строкової служби Вікторії Сикал, підозрюють також у жорстоких знущаннях над солдатами – моральних і фізичних - змушував носити 35-кілограмові снаряди, бо відмовляла йому.

Днями голова громадської організації Віталій Павловський здобув документ, де йдеться про… підвищення по службі. Як з’ясувалось, від 18 травня полковник служить в Генеральному штабі Збройних сил.

"Замість зняття з посади полковника Віктора Іваніва підвищили, про що вказано у відповідному витязі з наказу. Ми були готові до такого повороту, адже чули, що у скандального офіцера є "покровителі" у керівній гілці Міноборони. Це дно для Української армії… Корупцію та кумівство ніхто не відміняв, навіть під час війни. Втім, ми не здаємось. Почекаємо трохи, можливо, зміниться міністр оборони України. Далі будемо готувати звернення до Президента Володимира Зеленського. Він часто їздить областями і дає "жару", - зазначає активіст.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Прес-секретар Президента Юлія Мендель готувала статтю про Валерію в американське видання. Тож вона в курсі ситуації.

Військова розповіла, що одного разу під час нічного чергування командир зайшов у кімнату відпочинку зі своїм першим заступником зі словами: "Давай, роздягайся, лягай, будеш богатирів обслуговувати".

Нагадаємо, секс-скандал в армії гримить з новою силою: діставалося не тільки дівчатам.

Як повідомляв "Знай.uа" змусив торкатися і не тільки: Спейсі відповість за нові домагання.

Знай.uа" писав, що домагання Харві Ванштейна до голлівудських актрис пройдуть на великих екранах.