Популярний серед українців угорський лоукостер Wizz Air здивував новизною. Так, у компанії вирішили відкрити продаж квитків на авіарейси з міжнародного аеропорту Бориспіль. Wizz Air літатиме з цього летовища на період ремонту аеропорту "Київ". Про це повідомляє Главком.

Так, Wizz Air здійснюватиме перельоти з Борисполя на період з 2 по 12 вересня. Наразі невідомо з якого саме терміналу будуть відправлятися авіарейси компанії.

Представники компанії Wizz Air заспокоюють своїх пасажирів. Обіцяють інформувати про зміни у графіку авіаперельотів на цей період.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Також у разі необхідності пасажири зможуть повернути свої квитки без штрафу. За умови, якщо не захочуть летіти з аеропорту Бориспіль. Більше того, таким пасажирам нададуть кредит у розмірі 120% від вартості авіаперельоту на інші авіарейси.

Варто зазначити, що раніше Wizz Air вже здійснював авіаперельоти з аеропорту Бориспіль протягом 2008-2011 років. Згодом авіакомпанія ухвалила рішення перевести всі свої літаки до аеропорту "Київ".
Нагадаємо, що 15 липня авіакомпанія Wizz Air оголосила про скорочення частини рейсів з Києва за 17 напрямами через затримку з поставкою літаків.

Відтак, з 3 по 20 серпня буде зменшена частота польотів у Варшаву, Будапешт, Меммінген, Кельн, Біллунн, Берлін, Бремен, Франкфурт, Гамбург, Дортмунд, Ригу, Ганновер, Ларнаки, Краків, Відень, Братиславу та Копенгаген.

Нагадаємо, Wizz Air раптово скасувала десятки рейсів із Києва: ніхто нікуди не летить.

Як повідомляв портал Знай.ua , МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.

Також портал Знай.ua писав, що ще одна авіакомпанія буде регулярно літати у Туреччину зі Львова.