Клієнт одного з британських ресторанів McDondald's заявив, що виявив живих личинок на кришці напою після того, як він зробив ковток. Про це пише Mirror.

Чоловік заявив, що він помітив непроханих гостей, які звивалися на пластиковій кришці його Спрайту.

На кадрах видно, як личинки звиваються всього в сантиметрах від трубочки.

Чоловік стверджує, що він вже з'їв більшу частину свого картоплі-фрі, перш ніж він зробив ковток напою - і помітив личинок, тільки коли поставив чашку під іншим кутом. Тепер же він поклявся ніколи більше не їздити туди - і це після 5 років регулярного відвідування ресторану.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Очевидно, що з гігієною у них проблеми. Вони ж просто втратять довіру клієнтів. Якщо це я знайшов в напої, то мені страшно уявити, що ж ще можна знайти в їх їжі", - розповіла постраждала.

Він стверджує, що розповів про це менеджерові закладу, але йому просто запропонували новий напій замість відшкодування. Також чоловік заявив, що не отримав вибачень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що світова американська компанія фаст-фуду McDonald's відтепер не зможе використовувати назву популярного гамбургера в своєму меню.

Як повідомляв портал "Знай.uа", столиці Кенії Найробі скоєно збройний напад на готельний комплекс. Повідомляється про поранених і вбитих.

"Знай.uа" писав, що співробітники Верховної Ради замовили їжу в ресторані фаст-фуду McDonald's, однак були дуже здивовані тим, що їм доставили.