Зустріч Президента України з активістами ГО "АвтоЄвроСила" підштовхнула євробляхерів до організації чергової акції. Результат спілкування став потужним позитивним сигналом для учасників ГО – Володимир Зеленський повідомив, що відповідне питання вже внесено до порядку денного як невідкладне. З якої саме причини готується черговий мітинг, дізнавалися Знай.ua.

"Якщо ми зараз не зберемося, у нас не буде іншого шансу"

Скасування величезних штрафів у 170 000 гривень за нерозмитнені "євро номери", які мають вступити в силу вже з 22 серпня, та доступні ціни на розмитнення автомобілів є головними вимогами активістів АвтоЄвроСили.

Тож саме заява Володимира Зеленського спровокувала черговий потужний "ривок" з боку євробляхерів – завтра вони зберуться під стінами Верховної Ради, аби підтримати пропозицію Президента.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

"Всі чекали нового Президента, якихось змін та того, що має відбутися ініціатива від Президента, яку ми могли б разом підхопити та допомогти йому змінювати країну. От зараз як раз цей шанс. Зараз ми маємо 3 документи, які вже направлені до Андрія Парубія – в порядку денному проекти Законів України, які мають сьогодні розцінюватися як невідкладні. Один з них – внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відтермінування застосування штрафних санкцій та порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію України", – зазначає керівник ГО "АвтоЄвроСила" Олег Ярошевич.

У відеозверненні Олег Ярошевич наголосив, що сьогодні Президент дав можливість доступного Закону. За це боролися активісти з різних міст України: Львова, Одеси, Запоріжжя, Житомиру, Вінниці та інших.

"Зараз потрібно зателефонувати і запросити на засідання місцевих народних депутатів. Але і нам потрібно зібратися і їхати до Києва – якщо ми зараз не зберемося, у нас не буде іншого шансу. Ми сьогодні подаємо заявку на проведення акції завтра під Верховною Радою. У нас є АвтоЄвроСила в кожному місті. Я знаю, що на те, аби дістатися з різних областей, потрібні гроші – та якщо скинутися, заправитися і їхати по 4 людини в одній машині, буде толк", – відзначає керівник ГО "АвтоЄвроСила" .

Початок акції заплановано на 8.00 ранку. Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.