Турист з Білорусії відпочив в Україні та показав, як виглядає люкс-номер на запорізькому курорті, а також розповів у скільки обійшовся йому далеко не "люксовий" відпочинок.

Відповідне відео опулікував в YouTube блогер Вадим Терещенко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, за словами Вадима, в Кирилівці номери люкс можна не бронювати заздалегідь. У його випадку, це була частину приватного будинку з усіма зручностями (включаючи кухню з необхідним посудом та приладдям, пральна машина та інша побутова техніка).

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Показати ще

Варість такого номера за добу обійдеться від 1200 до 1400 гривень на добу. Автор ролика зауважує, що така ціна - практично "непідйомна" для середньостатистичного українця.

Болорус разом з родиною винайняли помешкання на 10 днів, тому господарі зробили знижку та здали за 1000 грн/доба. Таким чином, житло біля моря обійшлось у 10 тисяч грн.

Але до цієї суми ще потрібно додати витрати на дорогу та харчування.

Для порівняння, навіть у гарячий сезон (липень-серпень) можна знайти тур на курорти Єгипту чи Болгарії за ті ж 10 тисяч грн з людини, але тут у вартість входить і переліт і харчування.

Улюблений курорт українців ошелешив усіх: "черви, миші і сморід", моторошні кадри

В одному з найпопулярніших курортів в Кирилівці склалася плачевна ситуація з санітарією.

Жахливі кадри біля туристичної бази на Бирючому показав директор Національного парку Приазовський Дмитро Воловик, вказавши, що ця прилегла територія не входить в зону відповідальності парку, - пише Politeka.

"Гора, харчові відходи в пакетах, черви, гадюки і миші. Так виглядає в’їзд на базу відпочинку "Любава". Сморід від смітника варто на всю округу", – говорить на відео Воловик.

Нагадаємо, у Кирилівці зламалась найбільша карусель в Україні, на якій знаходилось багато людей, в тому числі й діти. Люди просиділи близько години на висоті 25 метрів.

Як повідомляв портал Знай.ua, з початку туристичного сезону в травні в регіоні, за який відповідає консульство України в Анталії, померло майже півтора десятка українських відпочивальників.

Також Знай.ua писав про те, що українська блогер показала фотографії реальної туристичної ситуації в Криму. Та реальність виявилася не такою, як розповідають російські пропагандистські ЗМІ.