Жителі окупованих території тільки і розмов, що про серйозні успіхи України, повідомляє Politeka.

Користувачі спільноти “Гвардійка” у забороненій соцмережі “Вконтакте” повідомили, що радіо на окупованій Луганщині почало мовити українською мовою.

“Люди пишуть, що все радіо стало українською мовою. Хто що чув?”– сказано в повідомленні.

Місцеві жителі в коментарях під публікацією підтвердили інформацію, назвавши це “раптовою перемогою”. Інші користувачі соцмереж повідомили, що по телевізору показують лише українські телеканали.

“Фіга сє. Перемога раптово прийшла”, “Є така справа”, “І ТБ не працює – профілактика до 12 годин“, “Угу, на українському радіо з’явилися”, “На телевізорі теж українські тільки йдуть”, – пишуть вони у коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Україна досягла успіху в Луганську

Раніше ми повідомляли про те, як Володимир Зеленський може повернути окуповані Донбас і Крим. Про це в інтерв’ю журналістам розповів аналітик і колишній радник Володимира Путіна Андрій Ілларіонов. За його словами, для повернення окупованих територій Україні слід переглянути внутрішню і зовнішню політику, обзавестися сильними союзниками і зміцнити армію. Він також наголосив, що Президент України ніколи не зможе зрозуміти Володимира Путіна і це може призвести до тяжких наслідків.

“Щоб Україна повернула території, які у неї були взяті силою, їй потрібні стратегічне терпіння, набагато більш сильна економіка, набагато більш сильні збройні сили, більш ефективний уряд, великі і важливі військові союзники“, - перераховує передумови перемоги Ілларіонов. Він також додав, що Зеленський помиляється, якщо думає виграти війну шляхом переговорів у Мінську. На думку Іларіонова, його колишній шеф ніколи не піде на поступки з доброї волі.

Нагадаємо, що в ОБСЄ розповіли, як Росія видає бойовика за журналіста

Як повідомляв Знай.uа, українські герої потужним ударом знищили "караван" артилерії Путіна

Також Знай.uа писав, що сили ООС накрили путінський батальйон потужним залпом