Нещодавно путінські пропагандисти анонсували проведення телемосту "Треба поговорити", який було заплановано на 12 липня спільно з українським телеканалом NewsOne. Однак таке рішення українського телеканалу викликало резонанс у суспільстві, а Генеральна прокуратура заявила, що розслідуватиме справу щодо державної зради усіх, хто причетний до телемосту. Після цього NewsOne повідомив, що скасовує телеміст через погрози фізичної розправи журналістам.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З українського боку ведучим телемосту мав бути генеральний продюсер NewsOne Василь Голованов та телеведуча каналу Олена Кірік. Їхні особисті дані з'явилися на порталі "Миротворець". Їх звинувачують в антиукраїнській пропаганді.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Зазначимо, що путінські пропагандисти не відмовилися від наміру провести фейковий телеміст "Треба поговорити", попри відмову українського телеканалу NewsOne, й провели власний ефір. Після цього ведучого Андрія Малахова також внесли в "Чистилище".

Андрій Малахов викликав негативну реакцію в українців, коли провів скандальну передачу навіть без участі України. Його звинуватили у "свідомій участі в інформаційно-пропагандистській провокації Росії - так званий "Телеміст між Росією і Україною "Треба поговорити", організованої антиукраїнським пропагандистським каналом Росія 1".

"Миротворець" - це інтернет-сайт, який відкрили у 2014 році. Це неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. У своїй роботі особливу увагу Центр приділяє проявам терористичної та сепаратистської діяльності на території України.

Нагадаємо, Малахов розлютив українців своїм пропагандистським телемостом, який жорстко розкритикували і категорично заборонили в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Росії проводять фейковий "телеміст" без включення з України

Також Знай.ua писав, Притула розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.