Астрологи стверджують, що Меркурій – це та планета, яка відповідає за інтелект, а її вплив допомагає жити осмисленим життям. З 7 липня по 2 серпня ця планета вызьме курс у протилежний бік, цей період називають ретроградним і він має вплив на людей та їх дії.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Меркурій вважається планетою розумової діяльності, спілкування та інтелектуальної енергії. Але, починаючи з 7 липня і аж до 2 серпня, планета рухатиметься у зворотному напрямку, таким чином Меркурій входить у ретроградний період.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За даними астрологів, Меркурій, перебуваючи у ретроградному періоді, може істотно вплинути на стосунки між людьми, як у родині, дружбі, так і в романтичних починаннях.

Не варто в цей період обговорювати дуже важливі теми, або питання, які "накипіли". Також треба утриматися від спілкування з колишніми коханими і друзями, з якими зараз не найкращі стосунки. Ні до чого хорошого, окрім скандалу, це не призведе. Більше того, астрологи не радять одружуватися та вінчатися у цей час.

гроші

Фінанси

На початку фази починаючи з 7 липня, може виникати бажання витрачати гроші. Але слід тримати себе в руках. Також намагайтеся не позичати та не давати в борг.

Кар'єра

Цей період також дуже вплине на робочі процеси. Оскільки планета відповідає за інтелект, то в цей період може погіршуватися увага, швидкість реакції та загальне самопочуття. Якщо ваша робота вимагає максимально концентрації уваги, краще відкласти такі справи на більш сприятливий період.

Ретроградний Меркурій – досить напружений період для всіх аспектів життя. Важливо памятати, що не слід вірити пліткам, вони можуть вас дуже похитнути.

Спробуйте відволіктись від усього та морально відпочити. Ідеальний час, щоб відправитись у відпустку.

Нагадаємо, астролог розповіла, на кого найбільше вплине коридор затемнень та у цей час краще не робити.

Раніше Знай.uа повідомляв, астролог назвав самий відданий знак Зодіаку.

Також Знай.uа писав, якими сильними сторонами наділили зірки знаків Зодіаку.