Державний банк "ПриватБанк" вводить нову послугу. Тепер клієнти фінустанови можуть отримати нову картку, не відвідуючи відділення банку.
Про це повідомили представники Міністерства фінансів України.
Все це стало можливим завдяки мобільному додатку "Приват24".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У ПриватБанку запустили послугу миттєвого оформлення віртуальної банківської карти в Приват24. Відзначається, що на відміну від Інтернет-карти, віртуальна карта є повноцінною міжнародної банківської картою. За даними джерела, такою картою можна буде спокійно розраховуватися в магазинах, а також знімати готівку, купувати квитки і отримувати банківські послуги.

Для того, щоб оформити віртуальну карту необхідно зайти в beta-версію мобільного додатку "Приват24", далі зайти через меню в рубрику "Гаманець" після "Додати карту". У меню карти можна отримати реквізити та ПІН-код – вони прийдуть клієнту на фінансовий номер телефону закріплений раніше в основних налаштуваннях. Для оплати товарів у магазинах та закладах карту потрібно додати у віртуальний гаманець Apple Pay або Google Pay.

Банк "Приватбанк" також зазначив, що випускає у віртуальному вигляді як дебетові Картки для виплат, так і карти "Універсальна" з можливістю встановлення кредитного ліміту. Крім того, віртуальну карту можна оформити в іноземній валюті. Тарифи на віртуальні карти ідентичні тарифами на звичайні пластикові картки.
Нагадаємо, українців попередили про диявольську схему розводу.

Як повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк попередив клієнтів про додаткові комісії з грошовими операціями.

Також Знай.ua писав про те, що у Приватбанку розповіли, як не стати жертвами шахраїв.

Популярні новини зараз

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще