Державний банк ПриватБанк пояснив клієнтам банку про приховану комісію під час платежів в мобільному фінансовому додатку "Приват24".

Так у фінансовій установі заявили про те, яка комісія реально існує під час користування послугами. Про це у вівторок, 9 липня, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на рубрику відгуки сайту "Мінфін".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Користуюся усугой SENDMONEY. При переказі грошей з картки ОЩАДБАНКУ на ПРИВАТ знімає комісію. Хоча при оформленні переведення на сайті немає жодних попереджень про нарахування комісії, пишуть що ваша комісія нуль. Напрошується питання - це недбалість чи обман?", - повідомив клієнт банку.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Представник служби підтримки "ПриватБанку" відповів про причини такої ситуації та можливі варіанти вирішення.

"Ми не хочемо, щоб між Вами і Банком були непорозуміння. Дозвольте звернути Вашу увагу на те, що Ви можете здійснювати перекази між картками платіжних систем VISA (технологія VISA Direct) і MasterCard (технологія MoneySend): з карти українського банку на карту Приватбанку — без комісії; з карти українського банку на карту українського банку — 0.5% (мінімум 5 грн.); з карти на карту Приватбанку українського банку — 0,5% (мінімум 5 грн.); з карти Приватбанку на карту Приватбанку — без комісії. Додатково може бути списана комісія карти. З тарифами для карт Приватбанку можна ознайомитися за посиланням: https://privatbank.ua/ (у розділі Платежі і перекази вибрати необхідне). З карток інших банків комісія изимается згідно з тарифами Вашого банку.", - відповіли в Приватбанку.

Нагадаємо, навколо Приватбанку люто прогриміло. ПриватБанк із завидною постійністю бере участь в гучних скандалах.

Як повідомляв Знай. ua, "ПриватБанк" шахраї атакують в "Приват 24". В службі підтримки ПриватБанку зазначили, що необхідно звертатися в поліцію із заявою.

Знай. ua писав, що ПриватБанк роздає українцям по 50 тисяч. Обурена клієнтка приголомшила українців "кредитною історією".