Робочий тиждень тільки почався, але було б непогано дізнатися, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки, точним прогнозом на основні вірування наших предків в ексклюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася українська відома віщунка і ясновидиця Лана Яр.

Лана Яр
Лана Яр продовжує давати поради українцям

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) На цьому тижні ви максимально зможете проявіть свою хоробрість і вогненність натури. Цілком ймовірно вам доведеться поставити себе в небезпечну ситуацію заради блага інших людей. Події даного тижня будуть досить непередбачувані. Що стосується здоров'я: чекайте прихід несподіваного руйнування в життя, яке вплине на здоров'я не тільки ваше, а й оточуючих людей. Любовні стосунки виявляться у вашому житті з усіх кармічних сторін. Розпочнеться пробудження завдань і помилок минулого. У ділових питаннях вам треба буде розв'язати спірні питання негайно. Порада: на короткий час дозвольте собі все, що було заборонено раніше.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) На цьому тижні вам потрібно буде намагатися вести себе відсторонено щодо всіх життєвих ситуацій. Будьте внутрішньо впевнені, що все йде як треба, це допоможе вам розслабитися і насолодитися періодом задоволення. Що стосується здоров'я: остерігайтесь спалахів гніву, опануйте своїми тваринними інстинктами, можливо, вам знадобляться заспокійливі трав'яні засоби. Любовні стосунки так само будуть виводити вас на емоції, очікується захоплююча гра з вогняними нотками. Ваша справа зажадає знайомства з важливим чиновником, який допоможе просуванню бізнесу, розширить коло клієнтів і помічників. Не забудьте подякувати за допомогу. Порада: тверезо оцінюйте ситуацію навколо, незважаючи на події, що відбуваються.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Головне, що необхідно на цьому тижні - неквапливість. Обмірковуйте кожен крок і йдіть вперед тільки тоді, коли будете чітко впевнені в доцільності цього рішення. Ви стоїте перед життєвим перехрестям, саме на цьому тижні вам належить вирішити яким шляхом йти далі. Що стосується здоров'я - чекайте підйом сил і підвищення життєвого тонусу, проте підтримуйте це все іншими способами. У любовних відносинах слід пам'ятати, що поруч з вами людина-вітер. Насичення відносин новими емоціями допоможе не згаснути вогню любові. Створюйте нові ситуації, які вимагатимуть допомоги вашого партнера. Трудові питання будуть пов'язані з порушенням закону. Пам'ятайте, що рано чи пізно все буде розкрито, а винні будуть покарані. Поруч з вами є людина, яка попереджає про небезпеку. Порада: займіться рукоділлям, ремеслом, яке дозволить вам увійти в стан гармонії, медитації і усвідомити справжні причини того, що відбувається.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Бог Авсень (народжені 23 вересня - 21 грудня) На цьому тижні вам знадобиться максимальна чесність перед собою і іншими людьми, які не принижують правду. Так само можливо занурення в себе, очікується внутрішній конфлікт між бажаннями і життєвими обставинами. Здоров'я: ваш вибуховий характер може принести труднощі зі здоров'ям. Використовуйте нетрадиційні способи розслаблення і наповнення себе енергетичною силою. Любовні стосунки зажадають від вас пожертвувати чимось важливим заради блага інших. Що стосується трудових питань: вас чекає спокійний період, все буде йти як потрібно. За цей період можна набратися сил для подальшого ривка вперед. Порада: залучіть до себе прихильників, разом ви швидше вирішите виниклі питання.

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилисяпрогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.