Нещодавно ведучий програми "Вести недели" на російському пропагандистському каналі "Росія24" Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту "Треба поговорити", який заплановано на 12 липня і відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOne. Одним з ведучих з боку РФ буде Андрій Малахов, з українського боку - ведучий та генеральний продюсер NewsOne Василь Голованов.

Інформаційний портал Знай.uа вже проінформував українців про це й зібрав реакцію мережа на одіозну новину.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українців активно поділилися своєю думкою щодо телемосту з пропагандистами у соціальній мережі Facebook. Люди обурені таким рішенням і вважають це зрадою.

"По ту сторону забороненого в Україні 24 каналу Росії будуть сидіти підготовлені переобуті під простих громадян ФСБ-ки , які воювали проти України і будуть доводити, що це Україна напала на Росію. Який може бути телеміст з ворогом і окупантом коли вони ведуть інформаційну війну проти України", - припустив Микола Прудиус.

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

"Це в черговий раз свідчить, що вони на крок, або і більше, попереду нас у пропагандистській роботі", - обурилася Борис Воротняков.

"Про що говорити вони люблять свого Путіна і вірять, що він за мир. А ми любимо свою Батьківщину Україну. І бачимо всі його любові. Руйнувати, вбивати, паскудити - це він творить. Нічого доброго з цього не вийде", - гнівно прокоментувала новину про телеміст Тетяна Вітковська.

"Хай ідуть в жо*у зі своїми мостами!!!Україна понад усе!!!!!!!!!", "За такі речі потрібно відразу брати за жо*у і давати термін та місце на зоні", "Вата в Україні набирає силу, а ху...ло підсилює її грошима. Він розв"язує на Україні громадянську війну. Поки не пізно, треба арештувати всю ватну сра*ь", - написали інші користувачі мережі.

Зазначимо, що у NewsOne вважають, що проведення телемосту потрібно для народів обох країн, а не політиків. В якості прикладу, посилаються на телеміст Володимира Познера і Філа Донахью в 80-х роках, які "поклали початок спілкування між народами СРСР і США, що знаходилися, завдяки політикам, у стані холодної війни".

Нагадаємо, NewsOne проведе скандальний телеміст з головними пропагандистами Росії: терпіння Зеленського луснуло, відео.

Як повідомляв Знай. ua, грузинський провідний обклав матом Путіна в прямому ефірі.

Також Знай. ua писав, що Донецьк перетворився на другий Чорнобиль: депресивну діру не витримують навіть ватажки "ДНР", ось що приніс із собою "руській мір".