Путінські окупанти скаржаться на те, що знімальна група російського телеканалу "Зірка" потрапила під обстріл українських військових, пише Політека.

Окупанти

"Знімальна група телеканалу "Зірка" потрапила під обстріл в Донецькій області. За попередніми даними, постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

У "народної міліції" "ДНР" нібито підтвердили факт обстрілу журналістів.

"Знімальна група телеканалу "Зірка" прибула в Комінтернове для фіксації наслідків обстрілу з боку українських силовиків Свято-Спиридоновского храму. Під час роботи журналістів збройні формування України почали обстріл населеного пункту. Всього було випущено вісім хв. Слава богу, всі живі і здорові", - заявили окупанти.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

На новину бойовиків із сарказмом відповіли у мереджі. Адже нещодавно від рук бойовиків загинули українські військові медики. Трагедія сталась під час виконання бойового завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил, рятуючи життя пораненого побратима. Санітарний автомобіль, в якому військові медики їхали на одну з передових позицій для евакуації пораненого бійця, був підступно розстріляний бойовиками із протитанкового ракетного комплексу.

Відомий волонтер Юрій Мисягін опублікував відео помсти ВСУ бойовикам за вбитих медиків.

"Бойова-розвідувальна група К-2 з 54-ї механізованої бригади, розробила і провела дуже швидку і руйнівну для ворога операцію. Ювелірно і точно, все по цілях. Порожні окопи не чіпали, немає сенсу витрачатися на них. Все тільки по заздалегідь вибраних цілях. Жодна "пташка" не пішла в сторону", - написав він.

Українські військовослужбовці вдарили по укріпленнях бойовиків в районі хутора Вільний. Внаслідок потужного обстрілу троє бойовиків ліквідовано і четверо отримали травми.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що жахливі умови праці і відсутність гідної оплати призвели до того, що в окупованому Донецьку водії трамваїв масово звільнилися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на Алчевському металургійному комбінаті сталася серйозна поломка, яка може призвести до закриття заводу. Основна причина – відсутність необхідних для ефективної роботи матеріалів.

Також "Знай.uа" писав, що харківською СБУ був затриманий бойовик одного з терористичних угруповань на Донбасі, у якого вдома знайшли цілий арсенал.