У Кривому Розі на Дніпропетровщині 2 липня пройшла потужна злива і буревій, які перетворили місто в руїни. Навіть через 4 доби після бурі жителі міста не можуть оговтатися від шоку. Дощ з вітром і градом пошкодив багато конструкції, зніс дерева і знеструмив цілі райони.

Свідками другого пришестя Титаніка стали працівники та покупці супермаркету Сільпо, який знаходиться в Металургійному районі Кривого Рогу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Про жахливий потоп повідомив житель міста Віталій, який опублікував відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Зі стелі магазину вода просто текла на покупців і працівників супермаркету. На відео видно, що вода пробивалася через стелю, лампи та системи вентиляції. При цьому сильний дощ, який пройшов в місті 2 липня, залив комп'ютери і каси, які стояли у залі супермаркету.

"Жахливий ураган залив Сільпо, в результаті обвалилася стеля, всі рятувалися як могли"

Однак, на відео видно, що покупці не особливо поспішають покидати будівлю, багато посміхаються і знімають те, що відбувається на камери не дивлячись на те, що вода текла навіть з ламп.

Користувачі мережі моментально почали коментувати відео інциденту:

"Краса", "Напевно треба знеструмити, а то когось підсмажить!", "Всі ржали і знімали на камери, співробітники Сільпо нічого не робили", "Дебіли, струмом може вбити, а вони знімають", "Смішно...ну, бл*ть, дуже смішно, в місті лихо, люди будуть гинути... будуть знімати і реготати", "Ураганчик на славу був. Дерева повиривало, пообривало дроти, майже всі райони без світла, хтось і без води! Навіть інтернет у багатьох пропав. Вулиці затопило місцями до попи. Дахи пошкоджені у багатьох. Вітер був такий, що жах"

"Потрібно було зал знеструмити. Гаразд комп'ютери, але вода по лампам тече, в таких випадках рубильники на розподільному щиті вимикають.", "Продавці , хоч би пакети накинули на монітори і касові апарати. Всі зайнялися зйомками.", "Електрику супер зробили - вода ллється і не замикає", "Техніки безпеки співробітників ніхто не навчав. Всі розбіглися, а монітори працюють, водичка ллє", "Оф*генна будівля, з другого поверху гачить вода на перший через перекриття. Перекриття з гіпсокартону?"

Нагадаємо, що у селі Спас, під Старосамбором, трапилася велика пожежа, вогонь розійшовся на сотні кілометрів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Києва перехожі помітили стовп густого чорного диму, який швидко охопив більшу частину вулиці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі загорівся ангар, вогонь охопив площу близько 1600 кв. м.