Проблемою дівчат та жінок будь-якого віку є целюліт, адже він крім шкоди для здоров'я приносить ще й чималий дискомфорт.

Однак нещодавно Уляна Супрун спростувала чутки про те, що целюліт це хвороба, а звичайне фізіологічне явище, проте і запускати його не варто. Виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України, зазначила, що целюліт може з'явитися навіть у чоловіків, але набагато рідше, аніж у жінок.

За словами Супрун усі косметичні засоби проти целюліту малоефективні і не дають бажаного результату, а тому всі процедури потрібно робити дуже часто.

Пані Супрун розповіла декілька порад щодо боротьби з целюлітом, зокрема це: лазерна корекція структури жирової тканини; постановка банок; лімфодренаж і масаж. Також порадила робити силові вправи, більше рухатися та переважно ходити пішки , не носити білизну, що сильно передавлюють фігуру, їсти корисну їжу, викроистовувати кавову гущу як скраб для тіла, а також не зловживати шкідливими звичками, в перчу чергу курінням, адже воно явлється не тільки проблемою у боротьбі з целюлітом, а й несе в собі загрозу судинних захворювань.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Нагадаємо, Супрун розповіла, як подолати запах поту.

Раніше Знай.ua повідомляв, Супрун розповіла головні міфи про захворювання.

Також Знай.ua писав, Супрун здивувала заявою про яблука.