30 червня, близько 12:00, на вулиці Широкій, на Московському озері жінка побачила у воді чоловіка. Він був у воді і не подавав ознак життя. На місце одразу викликали патрульних і рятувальників. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

Чоловіка витягли на берег. Медики констатували смерть. Загиблому було 47 років, а жінка, яка знайшла його, виявилася його сестрою. Вона ж і опізнала свого брата. Чоловік пропав кілька днів тому. На місці працювали слідчі Амур-Нижньодніпровського району та судмедексперти.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прибувши до місця виклику було встановлено, що на поверхні води знаходиться тіло чоловіка. Діставши тіло людини з води, рятувальники передали його правоохоронним органам, ними ж і будуть встановлюватися причини та обставини трагічного випадку.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Жодних документів, а також передсмертної записки у потопельнка при собі не було, тому невідомо, чи був це нещасний випадок або чоловік покінчив з собою. Скільки він пролежав у воді - також невідомо. Всі подробиці та обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, що в українській столиці в суботу, 22 червня, у Дніпровському районі стався смертельний інцидент. Так, на центральному пляжі по вулиці Микільсько-Слобідській потонув чоловік.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Азовському морі потонула пенсіонерка з Дніпровської області.

Також портал "Знай.uа" писав, що на річці Тетерів поблизу села Блідча під Києвом водолази шукали тіла потонулих 27-річної матері та її п'ятирічного сина.