Глава Адміністрації президента Андрій Богдан святкував День Конституції на концерті російського артиста Артура Пирожкова і Світлани Лободи у Києві. У мережі оприлюднили відео, на якому керівник Офісу президента відривається на виступі Артура Пирожкова та Світлани Лободи в нічному клубі.

Відео з Богданом опубліковано в інстаграмі ресторанного комплексу Queen, де відбувався концерт. Ролик показав телеграм-канал "УП. Off the record", вказавши на присутність Андрія Богдана.

У ресторанному комплексі Queen того дня було спекотно, на концерт зібрались всі селебріті. На опублікованому відеоролику видно, як гості в залі танцюють під пісню Артура Пирожкова (справжнє ім`я – Олександр Ревва). Андрій Богдан в цей час дивиться в свій смартфон.

Однак згодом у соцмережах також з'явились відео, на якому Богдан поводить себе доволі розкуто і відчайдушно витанцьовує і розміхує руками направо і наліво.

Український чиновник прокоментував свій візит так: "Взагалі-то артист Олексадр Ревва – громадянин України. Дуже патріотичний хлопець". Богдан додав, що не є прихильником артиста, передає Thebabel.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

Політик зізнався, що не є фанатом Пирожкова. У цьому клубі 28 червня, у День Конституції України нібито святкували весілля молодшої сестри співачки Світлани Лободи Ксенії. Сама співачка також поділилася світлинами з вечірки в соцмережах.

Нагадаємо, донька Кравець із "Квартал 95" змінилася до невпізнання: перше фото.

Як повідомляв раніше Знай.ua, глава Адміністрації Зеленського Андрій Богдан відірвався на концерті Лободи і Пірожкова: "Патріотичний хлопець".

Також Знай.ua писав про те, що Вакарчуку підрізали крила: "Голос" залишився без свого кандидата, деталі.