Президент-втікач України Віктор Янукович використовував ковбасу з конини для підтримки потенції. Про це розповів його радник Дмитро Видрін. За його словами, Янукович свято вірив у міф, що ця ковбаса підтримує чоловічу силу, і тому не уявляв без казі свого раціону.

"І ось ми сідаємо, накритий столик, на ньому ковбаса казі. Він дуже любить казі. Тому була ковбаска, коньячок", - розповів Видрін, зазначивши, що в якості закуски Янукович завжди жадав ковбасу замість традиційного українського сала.

За його словами, також Янукович любив перебільшувати свої досягнення різного характеру. Зокрема, політик хвалився, що нібито може підтягнутися на турніку близько 80 разів.

Віктор Янукович

Унікальною інформацією поділився його радник Дмитро Видрін. За його слова, Янукович свято вірив у міф, що ця ковбаса підтримує чоловічу силу. Відтак, казі була у раціоні президента-втікача мало не щодня.

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще
Видрін завжди був для Януковича довіреною особою. Якось вони навіть разом зустрічали Новий рік, в заміській президентської резиденції. Тоді-то Видрін і дізнався, що Янукович воліє закушувати горілку кінською ковбасою, а не традиційним українським салом.

Дмитро Видрін сказав наступне: "І ось ми сідаємо, накритий столик, на ньому ковбаса казі. Він дуже любить казі. Тому була ковбаска, коньячок".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, Видрін розповів, що екс-президент в дружніх бесідах любив прибрехати, і все, сказане ним, раднику доводилося «ділити навпіл».

Нагадаємо, що в Twitter показали обличчя партій Гройсмана і Порошенко: контрабанда, бурштин, вирубка лісу і мародерство.

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман зробив сенсаційну заяву, українці лютують: "Буде зі своїм господарем Парашеном у в'язниці".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дружок Януковича Царьов нагострив лижі до України: "Ми всіх переможемо".