На сайті Верховної Ради розмістили петицію за посилення покарання для педофілів. А для деяких з них взагалі запровадити хімічну кастрацію. Майже 28 тисяч чоловік підписали документ. Про це йдеться на сайті парламенту.

Петицію опублікували на сайті 27 травня. Її автор - юрист-кримінолог Ганна Маляр. Варто відзначити, що серед співавторів документа - заступник голови Нацполиции В'ячеслав Аброськін.

У тексті петиції йдеться, що 2 роки тому колектив авторів розробив законопроект 6607 про посилення покарання за педофілію. З тих пір документ проходить доопрацювання.

Законопроект передбачає три новації. Перша - створення Єдиного реєстру осіб, засуджених за статеві злочини щодо дітей. Мета реєстру - не допустити таких людей до роботи з дітьми.

Друга новація - посилення відповідальності за статеві злочини проти дітей. І третя - застосування хімічної кастрації.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

біля школи спіймали настирного педофіла

"Це не покарання, а добровільний захід медичного характеру, передбачений для осіб, які: 1. Здійснили особливо тяжкий статевий злочин проти дитини 2. Мають поставлений психіатрами діагноз - педофілія. Хімічна кастрація - це введення медичних препаратів в організм людини, які знижують статевий потяг і діють протягом визначеного часу", - йдеться в тексті петиції.

До народних депутатів депутатів звернулись із проханням підтримати петицію, яка зможе захистити ні вчому невинних дітей. Але чи змилуються народні обранці, невідомо...

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зволікання з прийняттям законопроекту 6607 має дуже високу ціну - покалічені життя дітей. Хіба це не привід об'єднатися всім, незалежно від політичних поглядів, і захистити наших малюків", - підсумували автори петиції.

Нагадаємо, мати нелюда, що вбив Дашу Лук'яненко, почала тиснути на жалість: "Що вирішать люди".

Як повідомляв портал Знай.uа, вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів.