Українці дуже часто стикаються з неякісної продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Піком стає те, що людей намагаються обдурити прямо на касах супермаркетів.

супермаркет

Про кричущий випадок розповіла клієнтка супермаркету АТБ в київській області, місто Макарів.

"Увага! Всім, хто здійснює закупівлі в Макарівському АТБ! Будьте уважними, перевіряйте чеки, не відходячи від каси. Вчора в чеку було пробито товари, які не купувалися (ніякі овочі я взагалі не купувала, в чеку було пробито моркву на суму 16грн., І задвоено суму за пластин від комарів). Помилка в 33 гривні. Кошти мені повернули, але вибачень я не почула, так і свій час разом з душевним спокоєм мені ніхто не поверне. В душі дуже неприємний осад." - обурилася дівчина.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

В коментарях відразу відгукнулися небайдужі українці:

"Була теж ситуація в цьому магазині. Згодна з автором, тому що ні вибачень не було, ні нормального ставлення до покупця. Після цього, я цей магазин зовсім не відвідую. І не шкодую про це", "У нас теж була ситуація. В АТБ. В чеку було пробито м'ясо яке ми взагалі не купували. Але побачили вже вдома.", "Там часто буває таке, неодноразово потрапляла", "Мою подругу там багато разів обманювали, але скільки їй потрібно було нервів зіпсувати, щоб їм довести.", "Риба, як ви всі знаєте, гниє з голови. Погано працює керівництво, цього магазину. Зверніть увагу, що плинність працівників", "звільнити Всіх".

Нагадаємо, що Міністерство регіонального розвитку внесло зміни в державні будівельні норми (ДБН) і встановило нові вимоги щодо облаштування торгових точок в Україні.

Як повідомлялося раніше, у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також, стало відомо, що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався житель Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.