Ведуча телеканалу UA:Перший Тетяна Гончарова нарвалася на шквал критики за пост про те, як вона підібрала в лісі кошеня, але, через те, що він 15 хвилин нявчав, вивезла його назад у ліс, адже "літо, миші, пташки, жаби, за ці місяці він зміцніє і стане диким котом, або за компасом прийде до мене".

Не дивлячись на те, що Тетяна спробувала виправдатися, сказавши, що притулки переповнені і волонтери тільки зляться, коли їм приносять нову тваринку і, що сама вона перехоронила багато своїх "собачок і котиків", шквал критики не вщухав. Тоді Гончарова вирішила написати ще один пост, в якому спробувала пояснити, що спеціально винесла цей випадок на публічне обговорення, щоб побачити, як люди, які вважають себе добрими, так як їм шкода кошеняти, перетворюються в ненавсників і бажають їй смерті і інших напастей.

"Сьогодні я стала знаменитою. Не тому, що - дозвольте не перераховувати все хороше, що можна надати розголосу – а за пост про котика..." - почала свою промову ведуших.

Вона повідомила, що отримала масу загроз в коментарях, так і в особистих повідомленнях і не розуміє, чому всі хочуть посадити її у в'язницю.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Знайдеться серед вас хоч один, який допоміг всім, кому можна допомогти? Врятував всіх, кого зустрів на своєму шляху? Я не повірю, вибачте. Кількість гівна всередині нас зростає швидше, ніж гори пластику в океані, але нам важливо помічати не в своєму оці колоду, а соломинку. Так і будемо плисти, поки не захлинемося, пристебніть ремені і міцніше".

При цьому вона так і не дала логічного пояснення, навіщо кошеня підбирати, якщо не хочеш їм займатися, або навіщо його відвозити в ліс, а не в притулок, або в кінці-кінців - навіщо про це хвалитися в мережі.

Але, це розлютило українців тільки сильніше:

"Ви себе показали в повній красі і тупості. Тупості, тому що
2 місячне кошеня в лісі не виживе. Він на смітнику, в місті, в коробці під магазином швидше виживе, але не в лісі", "Замість тисячі слів і двох постів, можна було написати всього два: "Кому кошеня?" Та на жаль, як писали вище, ложка дьогтю зіпсує бочку меду"

Вам весело після того, що ви зробили? чудово)) от і ми всі повеселимося , коли вам страшно стане і ніхто не допомогти не зможе , як того кошеняті", "Ви хотіли рекламу своєї персони, ви її отримали. Шкода за цю рекламу кошеня заплатить життям".

Але, були і ті, хто спробував зрозуміти дівчину, адже і правда, всіх, хто потребує, не врятуєш.

Нагадаємо, що у Шотландії небайдужі вирішили допомогти собакам з темним забарвленням в пошуку будинку, зв'язавши їм кольорові светри.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", незвичайний притулок під назвою "Котячий будинок" (Fur Seasons) розташований на Гавайському курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Великобританії планують заборонити продаж кошенят і цуценят у зоомагазинах віком до 6 місяців.