На пунктах пропуску з ОРДЛО на підконтрольну Україні територію утворилися величезні черги з автомобілів. Трористи змушують людей годинами чекати на сонці та спеці. (Щоб побачити відео, проскрольте новину до кінця).

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Денис Казанський. Він опублікував відео "пекла" на пунктах пропуску "ЛДНР".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Бойовики пропускають в Україну не більше 5-6 машин на годину, через це на спеці утворюються величезні черги, в яких люди годинами стирчать під палючим сонцем. При цьому пояснити ситуацію якими-небудь об'єктивними причинами неможливо. З боку України в ОРДЛО черг немає, всіх пропускають швидко". Денис Казанський

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала ворога України, який п'ять років тому на Донбасі проводив так званий референдум.

Як повідомляв раніше Знай.uа, співробітники Служби безпеки України викрили банду пропагандистів, які формували так звані "паспорти регіонів" і активно вели агітацію в соцмережах. Всі ці дії завдавали шкоди безпеці країни.