Дмитро та Олександра вінчалися в православному храмі, на весіллі було всього 11 осіб - батьки, брати-сестри пари. На питання, чому саме Єрусалим, Комарів відповідає так: "Я подорожую і вибираю місця сили. Їх не дуже багато, але коли потрапляєш в таке місце, то відразу відчуваєш - енергетика качає. В Єрусалимі дійсно відчувається енергія, і я відразу запропонував".

Для церемонії Олександра вибрала сукню українського дизайнера Rutman.

"У моєму житті було дуже багато зйомок у весільних сукнях, і я вирішила, що на вінчанні у мене не буде шаблонного пишного плаття, коли чоловік стоїть за три метри від тебе. У мене було дуже лаконічне плаття - я хотіла відчувати себе жественно і комфортно. Плаття шилося в моєму рідному місті, так збіглося, і я їздила туди на примірки", - розповідає Кучеренко.

"Я просто купив в магазині костюм, і Саша мені подарувала сорочку - під замовлення, з ініціалами, - додає Дмитро. - А оскільки ми приховували наші стосунки, вона дзвонила італійському дизайнерові з іншого телефону і представлялася моїм стилістом".

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Після весілля молодята вирушили в короткий романтичну подорож: "У своїх програмах я обіцяв глядачам, що медовий місяць проведу в Непалі - буду жити в найкрутішому готелі з видом на Еверест. Саші ідея сподобалася, але у неї раз у тиждень ефір на телебаченні, тому у нас було рівно 6 ночей. Ми вирішили вибрати щось більш традиційно для романтичної подорожі і полетіли на Мальдіви", - розповідає ведучий.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Незважаючи на те, що роман Кучеренко і Комарова тривав більше двох років, жити разом вони почали тільки після весілля - поки зняли квартиру в центрі Києва

Нагадаємо, Комаров та Кучеренко розкрили секрет таємного одруження: "У нас була класна відмазка".

Як повідомляв Знай. ua Комаров нарешті розкрив деталі весілля, вінчання і медового місяця.