Черговий освітній заклад України потрапив у гучний скандал. Мова йде про дніпровську гімназію під номером 3. Мати учениці гімназії поскаржилася на те, що її доньку відмовилсь переводити в 10 клас, незважаючи на те, що вона добре здала ДПА. Про це вона повідомила в одній зі спільнот Дніпра в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

школа

"Прикро до болю розуміти, що від навчального закладу КЗО «Гімназія 3», залишилася тільки назва. Моя старша донька Софія навчалася в «Гімназії 3», з 5 по 9 клас, де навчання було трохи зі скрипом, і на ура - по-різному, як і у всіх. Склали успішно ДПА, середній бал хороший! Постало питання переходу до 10-го класу, і тут, як грім серед ясного неба, Шок, виявляється, що нас у 10 клас неберуть. Тому що ми не платили «фонди», так звані благодійні внески! Ці кляті «благодійні внески»! Коли ми звернулися до директора цього закладу, Сілін Вікторії Василівни, то вона дала чітку відповідь, цитую: «Повага батьків до навчального закладу -це матеріальна допомога», немає її, так що «до побачення», не має місця для Ваших дітей." - написала зневірена мати і зазначила, що так вчинили не тільки з її донькою.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Варто відзначити, що пост викликав суспільний резонанс і в коментарях щосили стали відзначатися небайдужі українці:
"Тут в поліцію треба йти. Якщо є ще незадоволені батьки - колективна заява - а це вже кримінал і суд", "Скажіть, будь ласка, а в чому проблема здати фонд школи? На скільки мені відомо в Гімназії 3 він далеко не захмарний.", "Жах! Фонди-справа добровільна! А тим більше сім'я, де три дитини! Ви молодець, що не залишаєте таку "неповагу" до закладу на самоплив!", "Чому ми створюємо собі проблеми на порожньому місці?! Не влаштовує навчальний заклад - потрібно його змінити і забути."

Нагадаємо, що реформа освіти очима вчителів: про що забули чиновники і які зміни потрібні Україні

Як повідомлялося раніше, буллінг вчителів: у київській школі гримить скандал, - ось, що придумали "дітки".

Також, портал раніше писав, що в Києві банда школярів влаштувала кулаком полювання на дітей: у поліції розповіли, як уберегти близьких