Нещодавно Наталії Мосейчук виповнилося 46. Відома ведуча "1+1" розповіла не тільки політичні та навколополітичні в інтерв'ю КП.

"Право на владу" ведуча має принципову позицію і часто веде емоційні дискусії з гостями. Наталія Мосейчук заявила, що її дуже сильно обурило, що закон протискується будь-якою ціною і стає ще однією точкою спотикання у громадських дискусіях.

Коли такі питання піднімаються, це те ж саме, що на шкірі з опіком набити татуювання. Побоююся таких поворотів під час президентських чи парламентських виборів. Треба охолонути і приймати закони на "холодну голову".

На питання журналіста про недавнє інтерв'ю "Детектор медіа", де один із засновників "Кварталу 95" Борис Шефір зізнався, що сподівається на відкриття російського ринку для нас, що найбільший удар політика українізації завдала телерадіовиробництву, а заборони і квоти - гидка штука, ведуча сказала, що це вірний шлях.

"Категорично не згодна з цією думкою. Це його особиста думка, і воно не має нічого спільного з тим, що, слава Богу, демонструє президент і його команда. Це думка творчої людини, яких дуже багато в нашій країні. Вважаю, воно повинно обмежитися саме його персоною", - сказала Мосейчук.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За словами Мосейчук, особиста думка Шефіра не має нічого спільного з тим, що, слава Богу, демонструє президент і його команда.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Телеведуча відзначила, що їй політика не цікава абсолютно, її досить у житті. Настільки достатньо, що, роблячи ремонт у квартирі, людина свідомо позбувся від розеток на кухні. Сказав, телевізора на кухні не буде. Тому в його боротьбі з телевізором він переміг.

Нагадаємо, Мосейчук вибухнула через Вакарчука та Полякову у Раді: "Мене дістали!".

Як раніше повідомляв Знай.uа Вакарчук взяв у свою команду людей Януковича: "Слава, треба брати".

Також портал Знай.uа писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, то спробував пояснити.