В Харківській області трагічно загинув молодий військовослужбовець, який потонув під час дивного ДТП.

Про подію повідомили в прес-службі регіонального управління Нацполиции.

Фатальний інцидент стався сьогодні в місті Чугуїв Харківської області. Саме там потонув військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади. За однією з версій молодий солдат загинула, з'їхавши на машині з моста в річку. Загиблий, очевидно, не зміг або не встиг покинути службовий автомобіль, що і стало причиною цієї резонансної трагедії.

Військовослужбовець 1999-го року народження служив сапером інженерного взводу. У день трагедії він пішов купатися на річку Сіверський Донець, де і стався цей інцидент. На місці, де сталася надзвичайна пригода, працює оперативно-слідча бригада, метою якої є з'ясування всіх обставин інциденту. У поліцейському управлінні за фактом трагедії відкрито провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу України. Дана стаття передбачає умисне вбивство. Зараз слідчі утримуються від будь-яких коментарів.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.