Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко побувала з візитом у Харкові, де відвідала місцевий військовий госпіталь.

Політик подякувала лікарів і весь персонал Харківського військового госпіталю за догляд над українськими пораненими бійцями, повідомив "Прямий".

Народний депутат України провела прийом у волонтерській наметі на площі Свободи. На зустріч з Іриною Геращенко прийшло чимало людей, в тому числі родичі поранених і загиблих бійців ВСУ, добровільних батальйонів і волонтерів. Політик підкреслила, що Харків був одним із осередків сепаратизму, і лише мужність місцевих жителів і українських військових не дозволили проросійським силам взяти місто під контроль.

"Я хочу вклонитися от пам'яті 206 харків'ян, які загинули на цій війні. Це величезний внесок у незалежність, територіальну цілісність, захист України", - пояснила Ірина Геращенко.

Крім цього, український нардеп розповіла про деталі роботи Мінської групи і плани по поверненню полонених українських солдатів додому. Геращенко запевнила, що провела плідну зустріч з керівництвом міста та Харківської області. Віце-спікер Верховної Ради також акцентувала увагу на тому, що до волонтерів необхідно ставитися з великою повагою.

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Показати ще

Нагадаємо, що українці активно обговорюють красномовну реакцію віце-спікера Верховної Ради і соратника колишнього президента Петра Порошенка Ірини Геращенко під час церемонії інавгурації новообраного гаранта Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" повідомляв про те, що нещодавно Ірина Геращенко приміряла прикраси прямо під час засідання Верховної Ради.

Між тим, писав "Знай.uа", в Харькое представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.