Колишній президент України Петро Порошенко був помічений без охорони у харківському метро.

Портал «Харків.Live» повідомив про те, що екс-глава держави здійснив черговий «похід у народ».

П'ятий президент України напевно збирався нічим не виділятися з натовпу – він навіть бів одягнений як звичайний український громадянин. Здивовані харків'яни крадькома фотографували відомого політика, проте ніхто не наважився підійти до нього і завести розмову. Той факт, що Порошенко ось так от просто спустився в підземку, багатьох здивував.

Втім, досить швидко стало зрозуміло, що в харківському метро проїхався не сам Петро Олексійович, а дуже схожий на нього звичайний чоловік. Залишається тільки здогадуватися, як харків'янину живеться, будучи настільки схожим на голову фракції БПП. Цілком ймовірно, за каденцію Порошенко цей чоловік вже багато чого побачив і нічому не дивується. Дивно тільки, що сам Петро Олексійович не взяв його до себе на службу. Наприклад, як двійника. Втім, будь харків'янин схожий на президента Росії Путіна, точно не залишився б без роботи. Вже у Кремлі двійники потрібні завжди.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.