В самому центрі Харкова сталася пожежа, яка ледь не вбила більше двадцяти чоловік.

У прес-службі ГУ ДСНС України в Харківській області повідомили про займання у приміщенні харківського Оперного театру.

У Шевченківському районі першої столиці сталося сильне задимлення у приміщенні ДП "Харківський будинок грамплатівок", що на вулиці Сумській, 25. До місця інциденту одразу ж виїхала пожежна бригада, а також карета швидкої допомоги. На місці рятувальники встановили, що горіла ізоляція електропроводки на площі одного квадратного метра.

Пожежна бригада спочатку провела евакуацію, вивівши в безпечну зону більше двадцяти осіб. Після цього вогнеборці зуміли локалізувати осередок загоряння, запобігши його подальше розповсюдження. Існувала загроза того, що пожежа розростеться і перекинеться на сусідні будівлі, проте рятувальники нейтралізували вогонь. В даний час з'ясовується, що саме стало причиною загоряння. На місці пожежі працює спеціальна оперативна бригада.

Популярні новини зараз

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.