У червні розпочинається сезон відпусток, і поки ціни на морський відпочинок ще не кусаються, українці думають, куди вирушити.

Для любителів моря та пригод пропонуємо ТОП-3 найкращих напрямків, куди можна поїхати без віз.

Тенеріфе, Іспанія

Тенеріфе – ідеальний курорт для відпочинку всією родиною. Крім чистого та теплого моря на острові є відмінні національні природні парки, тому тут можна і поплавати і погулят досхочу. Крім того, для дорослих предтсавлено безліч затишних кафе, та й дітям буде чим зайнятися, адже на курорті є багато розваг.

Щодо погоди в червні цей острів чудово підходить для тих, хто не любить сильну спеку, яка починається тут з початку липня і триває мало не до початку вересня. До речі, з Тенеріфе можна вирушити на інший мальовничий острів Гран-Канарія, до якого курсують пороми.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

У червні тут досить комфортна погода: температура повітря 25-27 вище нуля, температура води приблизно плюс 22-24 градуси.

Дубровник, Хорватія

Прекрасне мальовниче місто на березі красивого адріатичного моря.

Температура повітря: 24-28 градуси вище нуля, температура води приблизно плюс 23 градуси. Для подорожі українцям достатньо мати біометричний закордонний паспорт.

Сіде, Туреччина

Повітря та вода у червні вже добре прогрілися. +25-30 градусів надворі та 24 вище нуля в морі. До Туреччини віза не потрібна, українці також можуть поїхати і за внутрішніми ID-картками.

Сезон в Туреччині стартує з середини травня, проте його пік припадає, скоріше, на липень. Тому зараз там людей ще не багато і ціни нижчі. Крім того, червень в Туреччині вважається "фруктовим" місяцем.

Також для любителів прогулятися, є чудова нагода відвідати старовинні руїни, які збереглися з II століття нашої ери.

Нагадаємо, синоптики розповіли, якою нещадною буде погода на початку тижня.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям дали детальний прогноз погоди на червень місяць, аби знати до яких примх стихії бути гоовими.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли, куди можна злітати у відпустку за копійки. Популярний лоукостер відкрив нові напрямки.