Одеські пляжі готуються приймати гостей. Однак не кожен отримає безкоштовний відпочинок на пляжі - все тому, що кількість муніципальних пляжів в 2019 істотно зменшилася.

З 60 пляжів в Одесі 48 орендують приватні підприємці. 12 – комунальні, тобто безкоштовні. Правда, відпочиваючих тут небагато, тому що комунальні пляжі запущені: в піску пляшки, недопалки; на березі гниють водорості; сміттєві баки переповнені.

Тим не менш відпочиваючі можуть поніжитися на сонці і на приватних пляжах, тому що місцеві чиновники здавали пляжі підприємцям за умови, що 5 метрів берега від води повинні бути вільною зоною, тобто для всіх. Однак не всі орендарі дотримуються цієї згоди. Приміром, розставляють намети так, щоб до берега не можна було підібратися.

Нагадаємо, що блогер порівняла одеські пляжі з пляжами Євпаторії. На знімках чітко видно порожні лежаки, басейни у Криму, тоді як в Одесі повним-повнісінько людей.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Нагадаємо, Як пережити спеку: корисні поради фахівців.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" українці можуть залишитися без моря, наближається екологічна катастрофа: моторошні кадри.

Також Знай.иа" писав про те, як пережити спеку: публіковані корисні поради фахівців.